Sopron és környéke

2018.11.07. 10:46

Fertő tavi gyilkosság: több fiatal nővel is végezhetett a bécsi kannibál

Újabb kegyetlen gyilkosságokkal hozták összefüggésbe a rendőrök Alfred U.-t, aki megölt és feldarabolt egy magyar nőt, majd a tetem egy részét a Fertő tóba dobta, a többit pedig lefagyasztotta.

kisalfold.hu

Alfred U. a jelek szerint két másik nővel is végzett, mielőtt utolsó, brutális gyilkossága után rárontottak a rendőrök. A nyomok egy 25 évvel ezelőtti bestiális tetthez vezettek, amikor is St. Margarethennél darabokban találtak rá egy prostituáltra. Évtizedekig rejtély övezte, hogy kinek a maradványait találták meg - írja a Blikk.


A holttestet időközben azonosították, de a Kurier osztrák lap úgy tudja, a mai napig nem ismert, ki végezhetett a lánnyal. Nem véletlen, hogy képbe került a bestiális gyilkos, Alfred U. neve is. A község, ahol rátaláltak a lány holttestére, alig pár kilométerre van a férfi csónakházától, ahol a magyar lány testét rejtette el.


A lap informácói szerint azonban nem ez az egyetlen rejtélyes kivégzés, amivel kapcsolatba hozták őt. A szálak ugyanis egészen Hamburgig vezettek, ahol tavaly szintén feldarabolva találtak rá egy asszonyra az Elba partján. A gyilkos kilétére itt sem derült fény, a módszer azonban ugyanaz volt.


Mint ismert, tavasszal egy női torzóra bukkantak a Fertő tó melletti Rustnál. Később több más testrészt is találtak a hatóságok, és hosszas nyomozás után beigazolódott a gyanú: egy magyar lány vesztette életét.


A tagadja, hogy köze lenne a gyilkosságokhoz. 

Előzmények a kisalfold.hu-n





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!