Sopron és környéke

2018.07.01. 13:30

Felavatták a műfüves pályát Ivánban

Ivánban közel huszonnyolcmillió forintos beruházást avattak a hétvégén: elkészült a huszonkettőször negyvenkét méteres, világítással ellátott és térkővel övezett műfüves focipálya.

kisalfold.hu

 A kezdőrúgást az iváni kötődésű Ebedli Ferenc végezte el, aki öccsével, a válogatott Ebedli Zoltánnal a Fradiban kezdte annak idején focipályafutását. 


Az avatón Baráth Károly polgármester szólt az előzményekről, kiemelve Kocsisné Csiszár Szilvia önkormányzati képviselőt, aki oroszlánrészt vállalt a megvalósításban. A sportlétesítmény az MLSZ pályázati forrásából jött létre, tízszázalékos önkormányzati önrésszel. A település országgyűlési képviselője, Gyopáros Alpár az avatás résztvevőit levélben köszöntötte, amelyet Németh László iskolaigazgató olvasott fel.


Az MLSZ részéről Családi János, a megyei elnökség tagja hívta fel a figyelmet a műfüves pálya állagmegőrzésének, gondozásának fontosságára.


Kiss Zoltán, az Iváni Sportegyesület elnöke elmondta, a megyei másodosztályban küzdő felnőtt, tartalék és serdülő csapataikban mintegy ötvenen rúgják a labdát szervezett keretek között.

 

Műfüves pályát avattak Ivánban. Fotók: G. M.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!