Sopron és környéke

2016.10.07. 12:04

Értékelések népszavazás után

A vasárnapi népszavazás kapcsán Firtl Mátyás (Fidesz-KDNP) és Széplaki Tamás (MSZP) is reagált a szocialisták sajtótájékoztatóján elhangzott kérdésekre.

kisalfold.hu

[namelink name="Firtl Mátyás"]: „Öröm, hogy Sopronban és a választókerületben létrejött egy pártok feletti egység a nemzeti ügy mellett.


Az is öröm, hogy Magyarország mára erős gazdasággal gyarapodó ország. Amíg az MSZP mindenkitől csak elvett, addig mára nőtt a család- és otthonteremtési támogatás, több forrás jut minden területre, csökkennek az adók, nő a bérek és nyugdíjak vásárlóértéke, nincs infláció, csökkent a rezsi, a kormány átvállalta az önkormányzatok adósságát, nőtt a vállalkozók támogatása. Egyetlen szomorú tény, hogy az MSZP-re nemzeti sorskérdésekben nem lehet számítani."


[namelink name="Széplaki Tamás"]: „Csak diktatúrákra jellemző, hogy a vereséget győzelemként próbálják eladni.


A hazugságukról csak annyit: a magyar gazdaság stagnál, a versenyképességünk Európában Bulgária után a második legrosszabb, hat év alatt hatszázezer fiatal hagyta el az országot a kilátástalanság miatt, az országból özönlenek az emberek Sopronba, hogy innen járjanak ki dolgozni, négymillió ember él a létminimum alatt, katasztrofális a nyugdíjasok helyzete, rezsicsökkentés címén 38 új adót vezettek be, a csökkenő olajárak ellenére jóval többet kell fizetnünk a büntetőadó miatt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!