Sopron és környéke

2019.02.09. 11:10

Elképesztő a kilátás Sopron egyik leghelyesebb, eladó lakásából - fotók

A 46 nm-es, Táncsics utcában található ingatlanban van valami ódon és vadromantikus. Mi a felújítást végzők helyében klasszikus parkettát vagy hajópadlót tettünk volna le, hogy még inkább hangsúlyozzuk a hely adottságait. A leendő tulajdonoson a világ szeme, hogy egyedivé varázsolja a szuper lakást. A vizuális típusoknak kiváló játék lehet a fotók alapján a képzeletbeli lakberendezés. Míg a kevésbé vizuálisoknak az egyébként vonzó ajánlat miatt lehet érdekes kattintani és megnézni a 9 fotót!

kisalfold.hu

“Eladásra kínálunk Sopronban, egy kiváló adottságokkal rendelkező, 2. emeleti,tégla építésű lakást, a Táncsics utcában. E remek lakás biztonságos, értékálló és jó befektetést kínál egy nyugodt , rendezett környéken, és akár azonnal költözhető. Az irányár a benne látható bútorokkal együtt értendő. A 46 nm-en található 2 szoba, konyha teljes felszereltséggel, fürdő, toilette. A házhoz tartozik egy belső udvar, a lakáshoz pedig egy 8nm-es pince.

Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a történelmi városközpont pár perc alatt gyalogosan is elérhető, továbbá boltok, üzletek is a környéken találhatók. A ház homlokzata rendezett, felújított, a lépcsőház is karbantartott, melynek hamarosan a festése is következni fog, a lakóközösség kiváló. A közös költség 6.600 Ft / hó . A lakás felújítása során a vezetékek, az elektromos kapcsolók, továbbá 2 éve a Gaz- Cirkó kazán cseréje is megtörtént , mely tökéletesen és kevés költséggel működik. A szobákban nemrégiben új laminált padlózat került lerakásra."

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!