Sopron és környéke

2018.08.03. 22:01

Égett egy családi ház Fertőújlakon: elektromos bojler hibája okozta a tüzet - fotók

Két helyiségben keletkezett tűz, ami átterjedt a tetőszerkezetre is.

kisalfold.hu

Mint azt a helyszínen megtudtuk, a pénteki tüzet az elektromos bojler meghibásodása okozta. A szerencsének is köszönhető, hogy nem égett le a teljes ház, ugyanis a lakók fél órával a tűz bekövetkezte előtt Budapestre indultak volna, de végül elhalasztották az utat másnap reggelre - így időben észlelték a bajt.

Fotók: G. M.


Az eset során nem sérült meg senki.  A helyszínre riasztott soproni, csornai és kapuvári hivatásos, valamint fertőszentmiklósi és sarródi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat.


A családi ház tűzesetéről szóló részletes riportunk a hétfői Kisalföldben lesz olvasható.

Pénteken írtuk:


Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely egy családi házban keletkezett Sarród-Fertőújlakon, a Fő utcában. Két földszinti helyiség gyulladt ki, de a helyszínre riasztott soproni, csornai és kapuvári hivatásos, valamint fertőszentmiklósi és sarródi önkéntes tűzoltók a tetőt is megbontották, mert ott füst képződött.


Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával fékezték meg a lángokat. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.

Korábban írtuk:


Kigyulladt egy családi ház Sarród-Fertőújlakon, a Fő utcában. Két földszinti helyiségben keletkezett tűz, amely átterjedt a tetőszerkezetre is.


A soproni, a csornai és a kapuvári hivatásos, valamint a fertőszentmiklósi és a sarródi önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával oltják a lángokat. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzben - tájékoztat a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!