Sopron és környéke

2015.05.26. 13:58

Beteghívó élesben a Soproni Gyógyközpontban

Elindult a Soproni Gyógyközpont új, elektronikus betegbehívó rendszere.

kisalfold.hu


A neurológiai és nőgyógyászati szakrendelésekre már tajszám alapján, betegbeléptető automatákon tudnak bejelentkezni a vizsgálatra érkezők. Az új rendszert fokozatosan vezetik be a diagnosztikai tömb további szakrendelésein is – közölte a kórház.

A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkezhetnek be előjegyzett időpontjaikkal a rendelésekre. A szakrendelés kiválasztását követően, a tajszám megadása után hívószámot nyomtat az automata, a kapott szelvény – a rendelés jellegétől függően – a betegirányítási pulthoz vagy az adott rendelő váróhelyiségébe irányítja a betegeket.

A várótermekben elhelyezett kijelzőkön jelenik meg a hívószám és a szakrendelés ajtószáma is. Fontos tudnivaló, hogy a rendeléseken nem minden esetben a kapott hívószám sorrendjében szólítják a betegeket, az ellátás menetét ugyanis az előjegyzési időpontok határozzák meg. Május 25-től már a legnagyobb forgalmú szakrendelés, a vérvétel is elektronikus behívással működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!