Sopron és környéke

2017.12.08. 15:24

Bemutatta jelöltjét a Momentum Sopronban

A soproni poncichter, illetve ágfalvi német családból származó pedagógus, Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde a jelölt.

kisalfold.hu

. – Az elmúlt huszonhét év a teljesületlen álmoké. Elvették a jövőnket, az emberek elvesztették a bizalmukat a politikában. A Momentum szerint politikai generációváltásra, nem jobb és baloldali vitákra, hanem békés együttműködésre van szüksége az országnak. Sopronban ehhez a legjobb embert találtuk meg, Supka-Kovácsné Holzhofer Tündét –  mutatta be pénteken a párt soproni képviselőjelöltjét  Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. A soproni poncichter, illetve ágfalvi német családból származó pedagógus, Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde elmondta, nem véletlenül tartja első tájékoztatóját a Hűség kapu előtt. 

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde

– Hűséges vagyok a férjemhez, a gyerekeimhez, a városomhoz, a hazámhoz, és önmagamhoz. Amikor egyetemistaként az akkor alakuló Fidesz mellett, a szólásszabadságért kellett kiállni, megtettem. Most ugyanezért csatlakoztam a Momentumhoz; legyen demokratikus az ország, ne érhesse hátrány azt, akinek más a véleménye. Jövőképet kell adni a fiataloknak, hogy érdemes legyen itt maradni, itt élni – hangsúlyozta a Momentum jelöltje.

Címkék#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!