Sopron és környéke

2019.05.24. 14:57

Barcza Attila: vasárnap a jövő a tét

kisalfold.hu

 – Akinek fontos a biztonság, az a hétvégi európai választáson támogassa a kormánypártokat. Magyarország és Európa biztonsága csak akkor biztosítható, ha az EP-választáson azok az erők győznek, amelyek megállítani és nem bátorítani akarják a migrációt – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője. 


– Ez a választás Európa, Magyarország, Sopron és minden magyar település jövőjéről is szól – folytatta a képviselő –, az emberek most arról döntenek, hogy az Európai Unió a nemzetek Európája és az európai emberek közössége marad-e vagy bevándorló-kontinenssé válik. Fontos, hogy a migránsellenes képviselők kerüljenek a brüsszeli hivatalok élére, akik megvédik keresztény kultúránkat. Mi szeretnénk megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak. Szeretnénk megőrizni településeinket olyannak, amilyennek szeretjük. Kérek mindenkit, vegyen vészt a választáson, éljen döntési jogával – zárta Barcza Attila. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!