Sopron és környéke

2019.03.19. 18:57

Az Ikva patakba csúszott egy autó a 84-es főútról Kópházánál, két ember megsérült - fotók

Az autó a beton partoldalnak ütközött.

A rendőrség szerdai tájékoztatása szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 84-es számú főút 115. kilométerszelvényében, március 19-én 17 óra 15 perckor. Egy 78 éves osztrák férfi közlekedett személygépkocsival Kópháza irányából, Sopron felé. Haladása során járművével – eddig tisztázatlan okból - menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestről lesodródva az Ikva patak medrébe hajtott, ahol a beton partoldalnak ütközött. A baleset következtében a sofőr és utasa megsérült őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség felvétele

 

A rendőrség felvétele


Korábban - Lesodródott az úttestről és az út menti Ikva-patakba csúszott egy személyautó kedd délután a 84-es főút 115-ös kilométerszelvényénél, Kópháza térségében. A balesethez a soproni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják. Az érintett útszakaszon zavartalanul halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!