Sopron és környéke

2017.12.21. 14:02

Ajándék a rászorulóknak Sopronban

Élelmiszerrel és télen hasznos holmikkal pakolta meg a hajléktalanokért üzemeltetett autót a Sopron Segít Közalapítvány.

kisalfold.hu

A Sopron Segít Közalapítvány nyolcszázezer forint értékű tartós élelmiszerrel és tisztálkodószerekkel segíti a Családok Átmeneti Otthonát, a Gyermekek Átmeneti Otthonát, továbbá a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatot, hozzájárulva a krízishelyzetbe került emberek hosszú távú  ellátásához.

Fotó: Magasi

Fotó: Magasi

Az év végi adományátadáson elmondták, az alapítvány a hajléktalanokra is figyel: további százezer forint értékben töltötték fel élelmiszerrel és télen hasznos holmikkal azt az autót, amelyet a társadalom perifériájára szorultakért üzemeltetnek.


Az alapítvány kuratóriumának elnökétől, Barcza Attilától Lajosfalviné Gulyás Györgyi, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője és Roóz Zoltán, a soproni hajléktalanellátás vezetője vette át és köszönte meg a támogatást. Barcza Attila tevékenységükről elmondta, év közben is sokrétű támogatást biztosítottak a rászorulóknak, s a kárpátaljai Csongor településre is vittek felajánlást. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!