Sopron és környéke

2019.02.15. 21:40

A múzeumpedagógusok megyei szakmai napját rendezik hétfőn

A fertődi Esterházy-kastélyban.

kisalfold.hu

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. és a Soproni Múzeum közös szervezésében létrejött szakmai napra a megye minden területéről érkeztek a meghívott múzeumpedagógusok.


Magyarország legimpozánsabb barokk-rokokó kastélya, a barokk összművészete egyik legnagyszerűbb alkotásaként a lehető leghitelesebb helyszíne egy múzeumpedagógiai szakmai napnak - mondta el Egresitné Firtl Katalin, az Eszterháza Központ ügyvezetője.


A Múzeumi Oktatási és Képzési Központ több, mint 10 éve szervez szakmai továbbképzéseket kulturális szakemberek és pedagógusok számára. Kurzusaikon igyekeznek változatos módszertanokat használni, gyakran alkalmaznak prezentációs vizsgagyakorlatot, csoportmunkát, jó gyakorlatok elemzését, projektmódszert, prezentációs technikákat, külső helyszíni látogatásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!