Sopron és környéke

2019.07.09. 18:16

A járóbeteg-ellátást fejlesztik modern eszközökkel

Csaknem háromszázmillió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból fejlesztették a járóbeteg-szakrendelési egységeket a Soproni Gyógyközpontban.

kisalfold.hu

 Olyan orvostechnológiai eszközökkel szerelték fel a rendelőket, amiknek a segítségével csökkenthető a kórházban töltött napok száma.

A járóbeteg-ellátás infrastrukturális fejlesztése a Soproni Gyógyközpontban elnevezésű projektben foglalt fejlesztés alapvetően infrastrukturális, segítségével a kórház tíz járóbeteg-szakellátást végző egységének eszközellátottsága javult. A beszerzett gépek és eszközök alkalmazásának eredménye lehet a korai diagnosztika, amely lehetővé teszi, hogy a betegek jelentős hányada ambuláns ellátás keretében gyógyuljon. A fejlesztés során a tünetek korszerű vizsgálattal történő korai felismerése, kiszűrése és ambuláns kezelése a fekvőbeteg-ellátásba való továbbküldést csökkenti. A műszerek a diagnosztika pontosságát erősítik, ezáltal a betegségek felismerésének lerövidítését és a prevenció megerősítését szolgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!