Sopron és környéke

2019.06.26. 15:20

Sopron és térsége gazdaságfejlesztéséről lesz szó

Fórumot tartanak a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara Deák tér 14. szám alatti székházában pénteken 10 órai kezdettel.

kisalfold.hu

Sopron és térsége gazdaságfejlesztési lehetőségeiről tartanak fórumot a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara Deák tér 14. szám alatti székházában pénteken 10 órai kezdettel. 


Horváth Vilmos, a helyi kereskedelmi és iparkamara elnöke, az országos alelnöke bevezető gondolatai után Barcza Attila, Sopron és környéke országgyűlési képviselője fejti ki gondolatait a témában, amelyet dr. Gerhard Schlögl projekttanácsadó előadása követ „A gazdasági együttműködés fejlesztése a magyar-osztrák határtérségben" címmel.


Ezután dr. Bihari István projektmenedzser összegzi az eddigi tapasztalatokat és eredményeket. Az ülésen véleményezésre és a felvetődő kérdések megvitatására is mód nyílik. A rendezvény nyitott, minden érdeklődőt várnak, kiváltképp a gazdaság szereplőit. A szervezők az előzetes regisztrációkat június 27., csütörtök 12 óráig várják a [email protected] e-mailcímen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!