Sopron és környéke

2019.05.03. 11:08

Csak óvatosan a Lőver körúton Sopronban!

Megváltoztak a közlekedési feltételek a Lőver körúton, ezért fokozott óvatosságra int a rendőrség.

kisalfold.hu

– Az uszoda építése miatt a tehergépjárművek megnövekedett forgalmára is számítani kell a Lőver körúton, különösen az Erzsébet-kert és az uszoda közötti szakaszon.


A parkoló autók miatt a beláthatóság változott, a Fenyves sorról kikanyarodóknak fokozottan figyelniük kell. A megváltozott körülmények miatt harmincas sebességkorlátozás is életbe lépett – sorolta a változásokat Kovács Miklós alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője.

Sebességkorlátozás is érvénybe lépett a Lőver körúton, ahol a parkoló autók miatt a beláthatóság is nehezebb. Fotó: Magasi

Sebességkorlátozás is érvénybe lépett a Lőver körúton, ahol a parkoló autók miatt a beláthatóság is nehezebb. Fotó: Magasi

A Lőver körúton tehát nagyon kell most – és még jó ideig – figyelniük a közlekedőknek, gyalogos, kerékpáros és autós egyaránt körültekintően közlekedjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!