Sopron és környéke

2018.06.25. 16:55

Tízforrás Fesztivál 2018 - Program: július 15. Dés László - Nagy utazás, vendég: Tóth Vera

Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Trió Stendhal, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában.

kisalfold.hu

Időpont: 2018. július 15. (vasárnap) 19.30 óra

Helyszín: Hegykő, Szabadtéri színpad

Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban? A sokféle zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciókkal rendelkező Kossuth díjas zeneszerző és előadóművész, Dés László személye köti össze ezeket, akinek nevéhez számtalan népszerű dal, színpadi és filmzene, jazz formáció fűződik. Dalait, slágereit nap, mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofon-hangját nemcsak a jazz-rajongók, hanem a pop és rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik. Dés a művészet legkülönbözőbb területein hozott létre maradandót, zeneszerzőként és előadóként egyaránt.

Dés László

Hosszas várakozás után született meg ez a várva várt koncert, amelyen saját dalait adja elő: lesznek filmzenékből slágerré vált szerzemények, régi és új zenei gyöngyszemek. Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként Tóth Verát köszönthetjük, akivel az est főszereplője korábban jazzprodukciókban is dolgozott együtt, s akinek tehetségéről, muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során sokszor meggyőződhetett. Forrás >>

Közreműködik

Dés László – ének, zongora, saxofon

Tóth Vera – ének

Horváth Kornél – ütőhangszerek

Erdélyi Péter – billentyűs hangszerek

Sipeki Zoltán – gitár

Gyenge Lajos – dob

Nádasi Veronika – vokál

Péter Barbara – vokál

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!