Sopron és környéke

2018.05.09. 10:41

Ő a Fertő-tóban talált magyar prostituált gyilkosa - fotó

Alfréd U.-t az utóbbi napokban csak bécsi kannibálként emleget a világsajtó.

Az életével fizetett egy magyar prostituált azért, hogy a szemébe nevetett Alfréd U.-nak - írja a Blikk.


A harmincéves nőről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Beáta a keresztneve, illetve, hogy hosszabb ideje Bécs egyik főpályaudvarának környékén ismerkedett meg kuncsaftjaival.


A nő azonosítását segítette, hogy DNS-mintája benne volt az osztrákok adatbázisában, mivel egy régebbi betörés helyszínén rögzítették azt. Azt jelenleg még homály fedi, hogy a fiatal nő részt vett-e a bűncselekményben vagy életvitelszerűen ott élt a lakásban.


Miután Beáta és Alfréd U. a vasútállomáson megállapodtak az együttlét feltételeiről, felmentek a férfi lakására. Itt elég hamar összevesztek, mivel Alfréd U. közölte: ő valójában nem is szexre, sokkal inkább női simogatásra és törődésre vágyik. Beáta először elnevette magát a szokatlan kérésen, majd közölte, hogy az ilyen kérés már az extra árkategóriába esik. Alfréd erre bedühödött, megfojtotta, majd feldarabolta a nőt. A testrészek egy részét elvitte a Fertő-tónál lévő hétvégi házához, majd a csónakjáról a vízbe dobta azokat. Saját bevallása szerint a test többi részét egy későbbi időpontban meg akarta enni.


A kannibálként emlegett osztrák komoly bűnlajstrommal bír, eddigi élete folyamán majd harminc évet a rácsok mögött töltött.


A Krone osztrák lap szerint a férfi szörnyű tettét többek között sanyarú gyerekkorával magyarázta - olvasható a Blikk cikkében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!