Sopron és környéke

2018.03.08. 19:51

Kövér László Sopronban: sorsdöntő választás elé nézünk

"Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson" - fogalmazott.

kisalfold.hu

– Londonban 500 keresztény templomot már bezártak, ezzel szemben megnyílt 423 mecset. A keresztény templomokba járók az idősebb korosztályt, míg a muszlim imahelyeket felkeresők a huszonéveseket képviselik. Mindez jelzi, mekkora valós veszélyt jelent a kontinens keresztény kultúrájára nézve a lakosság összetételének vallási és etnikai megváltozása. Ezért jelenthető ki: az alig egy hónap múlva esedékes parlamenti választás sorsdöntő lesz, hogy Magyarország elkerülje ezt a helyzetet. Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson – jelentette ki Kövér László Sopronban, aki Barcza Attila fideszes országgyűlési képviselő-jelölt választási kampányának fóruma előtt tartott sajtótájékoztatót.


Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: biztatást adnak az osztrák és az olasz választások eredményei, hogy az unióban fordulat következhet be migráns-ügyben, és a józan ész diadalmaskodik a Brüsszel részéről eddig erőltetett bevándorlási politika helyett.


Az április választás tétje ezen túlmenően az, hogy a 2010-ben hivatalba lépett kormány folytathatja-e azt az eredményes munkát, ami nemcsak rendbe hozta, hanem fel is lendítette az ország gazdaságát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!