Sopron és környéke

2018.02.02. 18:27

Fidesz: A Jobbik (szürke) farkast kiált

A Jobbik beállt a Soros-hálózat mellé - fogalmazott Sass László, a Fidesz önkormányzati képviselője.

kisalfold.hu

A Jobbik soproni jelöltje szerint Vona Gábor valódi államférfi. Ha Brenner Koloman ezt úgy érti, hogy Vona Gábor az iszlám állam férfija, akkor az elmúlt napokban megjelent hírek alapján jobban értjük, hogy mire gondol. Mert Vona a magyarok érdekeit nem képviseli – mondta Sass László, a Fidesz önkormányzati képviselője.


– A magyar emberek láthatták, hogy nem lehet rá számítani az ország védelmében. Beállt Gyurcsányék mellé és velük együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást. A Jobbik beállt a Soros-hálózat mellé is és velük együtt támadta a bevándorláspárti szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt és a nemzeti konzultációt. Vona Gábor a hatalomért és a pénzért mindenreképes, és ezt Soros György is tudja róla. A Jobbik elnöke bár állandóan farkast kiált, ő maga a farkas. Az iszlám szélsőségesek szerint ráadásul szürke – zárta Sass László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!