Sopron és környéke

2018.01.19. 14:38

Fidesz: Az MSZP hiteltelen

Farkas Ciprián, a Fidesz helyi politikusa reagált a szocialisták sajtótájékoztatójára.

– Az MSZP-nek magát kellene feljelentenie, mert veszélybe sodorták sok százezer ember megélhetését, amikor elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, vagy megszüntették az alanyi jogon járó családi pótlékot! A magánnyugdíjpénztárak alig néhány embernek fizetnek nyugdíjat, a magyar állam kétmillió nyolcszázezer embernek  – reagált a szocialisták sajtótájékoztatójára Farkas Ciprián, a Fidesz helyi politikusa.


– A magánnyugdíjpénztárak léte a bankok és a pénzügyi spekulánsok érdeke. Az MSZP pedig mindig a bankok és a spekulánsok érdekeit képviselte. Semmit sem tettek a devizahitelek megfékezése érdekében, sem a gázár emelkedése ellen, mert a szolgáltatókat támogatták! Emelték az adókat, mert az IMF-et támogatták. Tönkre tették az országot, miközben a társadalmi igazságosságot ígértek. Ma is Gyurcsány Ferenc útmutatását követik, Sopronban még az országgyűlési képviselő jelöltjük is közös – zárta Farkas Ciprián. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!