Sopron és környéke

2017.09.16. 09:00

Újabb éremeső zúdult a soproni Harrer csokikra

Ha szeptember, akkor ismét International Chocolate Awards kelet-európai verseny, amelyen természetesen ott a helye a soproni Harrer Csokoládéműhelynek is.


A kelet-európai megmérettetés díjkiosztóján a korábbi évek sikereihez hasonlóan taroltak Karl Harrer és munkatársai finomságai.


– A mosoly szó szerint ráragadt az arcunkra, ahogy egymás után szólították a Harrer Csokoládéműhelyt a tanúsítványok átvételéhez – mondta el Harrer-Abosi Beatrix boldogan. Ez a verseny a szakma legnagyobb megmérettetése, aki itt tarol, az világszínvonalú csokit gyárt. 

A hibiszkusztábla és a narancs-gin töltött Harrer csoki arany minősítést kapott.

A hibiszkusztábla és a narancs-gin töltött Harrer csoki arany minősítést kapott.

Harrerék gyógynövényes étcsokoládéja bronz-, a karamellizált kakaóbabbal megszórt, Nicaragua-Chuno hatvanszázalékos tejcsoki ugyancsak bronz-, a Málnás tábla ezüst-, a forralt boros töltött tábla, a kapucsínó tejcsokoládé, az eszpresszó, a karamellizált kakaóbabbal megszórt Nicaragua-Chuno hetvenszázalékos étcsoki szintén ezüstérmet kapott. De ami a legfontosabb: a hibiszkusztábla és a narancs-gin töltött Harrer csoki arany minősítést kapott.


A világdöntő idén is Londonban lesz és 2017-ben is ott lesznek a Harrer csokik Sopronból... Lehet drukkolni!

Karl Harrer csokoládéi ott lesznek a világdöntőn is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!