Sopron és környéke

2017.08.04. 09:00

Ivánból a Thália Színházig

Kitűnő eredményekkel zárta utolsó évét a Gór Nagy Mária Színitanodában a huszonegy éves Domnanits Lilla. Az iváni lány egészen kicsi kora óta arról álmodott, hogy egyszer színésznő lesz, ma már ugyanolyan otthonosan mozog a színpadon, mint a nagyok.

Kovács Dóra

Játszott már a Fogi Színházban, a Thália Színházban és két epizód erejéig feltűnt a Jóban-rosszban című sorozatban is az iváni Domnanits Lilla. Bár a fővárosban él, kötődik szülőfalujához, és amikor csak teheti, hazajár.


– Mikor eljöttem otthonról, mindig azt vártam, hogy végre hétvége legyen és hazamehessek. Az első év nagyon rossz volt, nehezen illeszkedtem be és egyedül éreztem magam. Amint véget ért a hét, szinte menekültem haza. Minden hétvégét otthon töltöttem, sokszor a bőröndömből sem pakoltam ki. Olyan volt, mintha táboroztam volna – vallotta be Lilla. Most, hogy elfoglaltabb a próbák és az előadások miatt, már csak 3–4 hetente jár haza. „Anyukám hiányzik a legjobban. Meg az is, hogy felpattanjak a biciklimre és eltekerjek a nagyszüleimhez vagy apukámhoz a boltba" – mondta el a Kisalföldnek Lilla.

 

Domnanits Lilla a Házasságon innen és túl  című darabban a szeretőt alakította.A család, ha teheti, megnézi az előadásait, keresztanyja mindig bevállalja, hogy felvezet Budapestre egy-egy színdarab kedvéért. „Azt hiszem, a szüleim nagyon büszkék rám. Nemrég volt egy önálló estem Pusztacsaládon és nagyon meglepődtem, amikor megláttam, milyen sokan eljöttek. Úr- isten, ezek az emberek mind rám kíváncsiak! Ez nagyon jó érzés volt, ezért már megéri színésznek lenni!" – tette hozzá Lilla, aki továbbra is a Turay Ida Színház jóvoltából, A férfiak a fejükre estek című darabban színészkedik. 


A közeljövőben a Dzsungel könyvében és a Kisgömböc című játékban is fellép a Kincses Színházban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!