Sopron és környéke

2017.06.26. 14:33

Tízforrás 2017 Hegykő - Vásároljon jegyet vagy bérletet a fesztiválra online

Fontos infók a koncertre látogatóknak.

kisalfold.hu

A koncertekre, előadásokra elővételben belépőjegyet, továbbá fesztiválbérletet az idei évtől online is lehet vásárolni. Az online vásárlás felülete elérhető az adott program melletti „megveszem online" linkre kattintva, vagy a Jegyek és fesztiválbérlet menüből.


A fesztivál belépődíjas előadásaira jegyeket a helyszínen a kezdést megelőző fél órától-, továbbá elővételben erre a linkre kattintva vásárolhat online >>


Az elővételben történő jegyvásárlásra árkedvezményt biztosítunk. Az adott előadásra elővételben jegyet vásárolni a koncertet, előadást megelőző napig lehet. A helyszínen kizárólag az adott előadásra lehet – teljes árú – jegyet vásárolni.


Jegyek elővételben Hegykő Község Önkormányzata Hivatalában, nyitva tartási időben is vásárolhatók, várhatóan 2017. július 3-tól.


Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a belépődíjas programok kizárólag belépőjeggyel látogathatók. A belépőjegy váltási kötelezettség 14 éven felüli gyermekekre, nyugdíjasokra és felnőttekre egyaránt vonatkozik. 14 éves kor alatt az előadások ingyenesen látogathatók, azonban az adott előadás jellegére figyelemre kérjük, hogy a kisgyermekek viselkedésükkel ne zavarják a közönséget és a produkciót.


A nézőtéri helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!


A belépőjegyet az előadás végéig kérjük megőrizni, azt az előadás helyszínén kérésre bármikor fel kell tudni mutatni. A 14 éven aluli gyermekek vitás esetben diákigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel igazolhatják életkorukat.


Az ökotúrák részvételi díját a helyszínen kell megfizetni, ezekre elővételi kedvezményt nem áll módunkban biztosítani, és ezekre a fesztiválbérlet sem vonatkozik.


A kiállítás megnyitókon történő részvétel és a kiállítások látogatása ingyenes.


Tájékoztatjuk közönségünket, hogy a szabadtéri rendezvényhelyszínek közül Hegykőn a Szabadtéri színpadra tervezett előadások esős időben sem maradnak el, mivel a színpad fedett. Ilyen esetben kérjük, hozzanak magukkal esőkabátot!


Viharos időben, vagy egyéb szélsőséges időjárási körülmények esetén, vagy bármely okból, ha az előadás nem tartható meg, vagy azt a kezdést követő 20 percen belül meg kell szakítani, és 60 percen belül nem sikerül folytatni, a megvásárolt belépőjegyek vételárát – a jegy ellenében – visszatérítjük. Amennyiben az előadás megkezdődik és abból legalább 20 perc eltelt, de az előadás bármilyen okból nem folytatható, a belépőjegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!