Sopron és környéke

2017.06.26. 13:47

Tízforrás 2017 Hegykő - Nagy nevekkel pörög a fesztivál tíz napon át

Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és a Rackajam, Deák Bill Gyula, Margaret Island, Kiscsillag, a KFT, Charlie.

kisalfold.hu

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Fertődön és Sarródon.


Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és a Rackajam, a Sator Quertet, a Jónás Vera Experiment, Deák Bill Gyula, a Margaret Island, a Kiscsillag, a KFT, Pátkai Rozina, és Charlie.


Idén először, a belépőjegyek és a fesztiválbérlet kényelmesen, otthonról is megvásárolható elővételben, online módon, kedvezményes áron.


Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, és Sarródon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!