Sopron és környéke

2017.05.12. 09:52

Hajszálon múlt a baleset Sopronban, egy utas sérül a buszon - fotó

kisalfold.hu

Sopronban, a Kőszegi úton a Csengery utca irányából a Magyar utca irányába közlekedett egy mikrobusz vezetője május 11-én (csütörtök) 5 óra 22 perckor. A sofőr a Kőszegi út és a Magyar utca kereszteződésében balra akart kanyarodni a Fapiac utca felé. A kereszteződésben lévő forgalomirányító jelzőlámpák kikapcsolt állapotban voltak, sárgán villogtak. A kereszteződéshez érve az autós későn észlelte a rá vonatkozó - elsőbbségadás kötelező – jelzőtáblát,  és a fékezése ellenére a kereszteződésbe hajtott - közölte a rendőrség pénteken.

A rendőrség felvétele


A Kőszegi út és a Magyar utca találkozásához éppen akkor ért oda egy helyi járatú autóbusz vezetője, aki miután meglátta a mikrobuszt intenzíven fékezni kezdett, így a két jármű az ütközést elkerülte. Az autóbusz utasai közül egy utas az egyensúlyát vesztette, elesett és 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!