Sopron és környéke

2017.04.27. 19:39

Fidesz: sok pénz megy fejlesztésre

A Fidesz kormány rengeteg forrást biztosít az egykor vasfüggönnyel elszigetelt Sopron fejlesztésére - közölte Barcza Attila.

kisalfold.hu

Azt hittük, hogy zarándokolni jön Szigetvári a Kommunizmus áldozatainak emléktáblájához! Ember legyen a talpán, aki még számon tudja tartani azt a sok baloldali- liberális kispártot, amely mind azt állítja magáról, hogy elhatárolódik az országot szétverő szocialistáktól, miközben ezer szállal kötődnek a baloldalhoz – reagált Barcza Attila, a soproni Fidesz elnöke az Együtt sajtótájékoztatójára.


– A vasfüggöny lehullt, az élet visszatért a normális kerékvágásba az emberek, az áru, a tőke és a személyek szabad mozgása helyreállt és dinamikusan fejlődik. A Fidesz kormány rengeteg forrást biztosít az egykor vasfüggönnyel elszigetelt Sopron fejlesztésére, az átmenő utakra, autópályára és a város környékére – tette hozzá a politikus. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!