Sopron és környéke

2017.03.03. 13:20

Klíma: engedéllyel maradhatnak Sopronban

Emberbarát intézkedést hozott az önkormányzat - jelentették be sajtótájékoztatón pénteken a jereváni körzetek önkormányzati képviselői - Tóth Éva, dr. Magas László és Csiszár Ákos -, valamint Németh Gergely főépítész.

kisalfold.hu

 – Egyértelműsíteni szeretnénk a feltételeket. Sopronban a klímaberendezések közterületről látható elhelyezése településképi bejelentéshez kötött tevékenység, ezért arra kérünk minden jerevánit, akinek 2013 óta felszerelt klímaberendezése van, hogy a társasházi közgyűlések jóváhagyó nyilatkozataival és a klíma számláival kérje meg az engedélyt. Ezt a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztályánál lehet kezdeményezni, mindössze nyolc napot vesz igénybe az eljárás. Minden esetben a városi főépítész szakvéleménye képezi a döntés alapját. A  bejelentéshez  szükséges dokumentációról  és  az  eljárás  lefolytatásáról a Városfejlesztési Osztályon  kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők (Telelefon: 99/515-289; E-mail: [email protected].). Konkrét esetekben is a főépítész nyújt segítséget a probléma legjobb megoldásához.


A tájékoztatón hangsúlyozták, a bejelentési eljárást csak  abban  az  esetben  kell kezdeményezni, ha a berendezés  közterületről is látható.

Címkék#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!