Sopron és környéke

2016.10.02. 16:15

Nagy érdeklődés a soproni színözönön - fotók

Nagy érdeklődés mellett sikerrel rendezte meg a IV. Teátrumi Színözönt a Soproni Petőfi Színház.

kisalfold.hu

Az évad legjobb alternatív és amatőr színházi előadásainak, társulatainak a bemutatkozására sokan voltak kíváncsiak szombaton.


Már a délelőtt 11-re meghirdetett Család ellen nincs orvosság című komédiára élén volt az érdeklődés a nagyszínpad nézőterén.  A komlói Súgólyuk Színház előadása igazi közönségszórakoztató élményt nyújtott az érdeklődőknek. A csapat többször nyílt színi tapsot kapott teljesítményéért.

Galéria képAz  érmihályfalvi Móka Színjátszó Csoport Székely Csaba Bányavirág című darabját hozta el a fesztiválra. A kamaraszínházi körülmények közé állított történet fekete humora, üzenetének mélysége, a színészek játéka nagy sikert hozott.


Az esti bemutatkozások szintén vastapsot kaptak. A Körmendi Kastélyszínház Társulat Csehov-komédiák című produkciója, és  a győri RÉV Színházi és Nevelési Társulat De mi lett a nővel? című férfimeséje, az erős alakításokkal, rendezői üzenetekkel, az ötletes színpadra állításokkal méltó módon, hangos nézői ünneplés közepette zárta az idei soproni Teátrumi Színözönt.


A résztvevőket a rendezvény után a három éves fennállását ünneplő kópházi What’sUpCi együttes jó hangulatú koncertje köszöntötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!