Sopron és környéke

2016.10.28. 15:54

MSZP: Elszakadt a hajszál

˝A verbális erőszak a kormánypropaganda része, ezt pedig a fizikai erőszaktól egy hajszál választja el. Szerdán elszakadt ez a hajszál˝ - mondta Széplaki Tamás.

kisalfold.hu

 - Szerdán olyan brutális bűncselekmény történt a megyénkben, ami az egész országközvéleményét megrázta. Az első szó a gyászé és az együttérzésé. Őszinte részvétünket fejezzük ki a hősi halott rendőr családjának – mondta sajtótájékoztatóján Széplaki Tamás, az MSZP helyi elnöke.


– Fel kell tennünk a kérdést, miért jutottunk el idáig? Egy hónapon belül másodszor törnek rendőrök életére, a Teréz körúton szöges bombával, Bőnyben gyilkos golyóval. A hatóságok ismerték a gyilkost. Nyíltan hungarista, neonáci eszméket valló, erőszakot hirdető személy. Miért gyakorlatozhatott német neonácikkal, orosz diplomatákkal nyaranta, hogyan halmozhatott fel fegyvereket? Akik kieresztették a szélsőjobboldal szellemét a palackból, azok már nem is akarják visszagyömöszölni azt. A verbális erőszak a kormánypropaganda része, ezt pedig a fizikai erőszaktól egy hajszál választja el. Szerdán elszakadt ez a hajszál – zárta Széplaki Tamás. 

Címkék#Sopron#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!