Sopron és környéke

2016.07.18. 11:38

Művésztáborba várják a gyerekeket

A színek világába kalandozhatnak az idei Wosinski képzőművészeti tábor leendő lakói. A szervezők 6 és 14 év közötti gyerekek jelentkezését várják.

kisalfold.hu

A nyári szünet utolsó hetében, augusztus 22–26-ig tart a tábor, ahol különböző technikákkal, például akvarellel vagy diópáccal is alkothatnak a résztvevők.


A foglalkozásokat a Süsü-illusztrációiról ismert László Maya grafikusművész és Rozmán Zoltán festőművész vezeti. A tábor helyszínéül javarészt a balfi József Attila Művelődési Ház szolgál, de a természetben is alkothatnak majd a gyerekek.


„Idén a tábor ideje alatt egy napot kirándulással töltünk majd,  a gyerekek a szabadban festhetnek és közben megismerkedhetnek a természet színeivel. A délután folyamán a sétán összegyűjtött terményekből képeket és különböző ajándékokat készítünk, amelyeket a gyerekek haza is vihetnek. Bízunk benne, hogy a változatos programokkal meghozzuk a résztvevők alkotókedvét" – nyilatkozták a táborvezetők.


Az egy hét alatt készült alkotásokból augusztus 26-án kiállítás is nyílik a balfi művelődési házban.


A jelentkezéseket augusztus 15-ig várják a szervezők a +36-20/451-8418-as telefonszámon. 

Címkék#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!