Sopron és környéke

2016.06.30. 12:41

Fiatalok buktak - Jól pörgött az aprított növényi törmelék Sopronban - fotók

Egy dílert is nyakon csíptek a rendőrök a városban.

kisalfold.hu

A rendőrök június 29-én 15 óra 25 perckor igazoltatták N. B. 22 éves, P. T. 26 éves soproni, valamint P. S. 30 éves nagylózsi lakost. A ruházatátvizsgálás során a járőrök N. B. nadrágzsebében - alufóliába csomagolva - bruttó 11,4 gramm szárított növényi törmeléket találtak. Az intézkedők mindhárom fiatalt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami P. T. és P. S. esetében pozitív értéket mutatott. A nyomozás további adatai alapján - ugyanezen a napon - igazoltatták F. S. 24 éves soproni lakost otthonában - közölte a rendőrség csütörtökön.


A férfi a felmerült információk szerint megalapozottan gyanúsítható volt azzal, hogy aznap több személynek adott el csekély mennyiségű kábítószergyanús aprított növényi törmeléket. A nyomozók F. S. lakásában házkutatást tartottak, ahol összesen bruttó 350 gramm kábítószergyanús anyagot és 81 darab zöld növényi törmelékkel szennyezett alufólia tasakot foglaltak le.

 


Ezt követően a rendőrök további, összesen 10 személyt igazoltattak és állítottak elő a rendőrkapitányságra kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt. Az ellenőrzéskor B. H. 24 éves soproni férfi ruházatából bruttó 11,4 gramm, L. M. 37 éves szintén soproni lakostól bruttó 12,6 gramm és a 28 éves K. N. soproni lakostól bruttó 11,4 gramm szárított növényi törmeléket foglaltak le.


A Soproni Rendőrkapitányságon mind a 10 személlyel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami 8 fiatalnál mutatott pozitív értéket. A nyomozók F. S. 24 éves soproni lakossal szemben kábítószer kereskedelem bűntett, míg a 11 fiatal esetében kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!