Sopron és környéke

2016.06.13. 14:48

Évzáró - Ötösre vizsgáztak a Tigrisek

A kerekes székes kosárlabdások másodikak lettek a bajnokságukban; az utánpótláscsapatok is eredményes szezont tudhatnak maguk mögött. Évet értékeltek a Tigriseknél.

kisalfold.hu

Ahogy az elmúlt 18 évben mindig, úgy idén is az ágfalvai Vadon-lovas klubban tartotta meg az évzáróját a soproni Tigrisek sportegyesület. Mint azt Nagy Tamás elnök lapunknak elmondta, a tizenkettő csapatuk százhatvan sportolója vett részt a jó hangulatú "bizonyítvány osztáson".


A legfiatalabb korosztályok csapatai bejutottak az országos döntőkbe. A kadettok és a juniorok pedig régióbajnokok lettek. Figyelemre és elismerésre méltó, hogy a kerekesszékes kosárlabdások a bajnokságukban második helyezést értek el.


- A csapataink közül négy korosztály a várakozáson felül szerepelt - összegezett röviden Nagy Tamás.


- Az edzési, felkészülési lehetőségeink adottak, a fő bázisunk továbbra is a belvárosi sportcsarnok. A fő célkitűzésünk között továbbra is szerepel, hogy a tehetséges fiatalok beépüljenek az NBII-es felnőtt csapatba. A tervünk változatlan abban a tekintetben is, hogy a felnőttek stabil csapatként szerepeljenek a másodosztályban.


Az évzárón beszámoltak arról is, hogy Taschner Kristóf Balogh Sándor emlékdíjat vehetett át.


Halász Tamás pedig a legjobb edző lett. Az egyesületnél az elméleti képzésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Edzői képesítést vehetett át Kincse Szabolcs, Erdősi Gyula, Sallai Gábor, Gadácsi Zoltán, Balogh Gergő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!