Sopron és környéke

2016.06.22. 14:42

A Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület az ovis edzésen - fotók

A Fertőszentmiklósi Simon GYM Sport Egyesület óvodás csoportjának évzáróját tartották meg a sportegyesület edzőtermében.

kisalfold.hu

 Az elmúlt időszakot Herceg Zoltán értékelte majd kis ajándékot vehettek át a csoport tagjai. Az elmúlt évben indított - a legkisebbeknek tartott edzések - sikeresen zárultak, közel 20 gyerkőc ismerkedett meg a küzdősport alapjaival. A csoportból 6 fő az iskolába lépést követően a kezdő csoportban kerül át ahol komolyabb edzésmunka vár rájuk, a helyükre várjuk a jelentkezőket.

Az edzés végén egy újabb meglepetés várt a gyerekekre. A Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltói mutatták meg az egyik gépjárműfecskendőjüket és a tűzoltó felszereléseiket. A tűzoltó védőruha gyors felvétele és a tűzoltó sisakok nagyon tetszettek a gyerekeknek.


A tűzoltó gépjármű bemutatását szeretnék hagyományként beilleszteni az egyesület életében, hogy a gyerekek a sport mellett egyéb élményeket is szerezzenek.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!