Sopron és környéke

2016.04.15. 10:38

Nem hisz az MSZP

"Folytatjuk az aláírásgyűjtési akciót: a népszavazás legalább három évre biztosítaná a nyitvatartást" - jelentették ki Sopronban szocialista politikusok.

kisalfold.hu

– Nem hiszünk a Fidesz–KDNP-nek. Egy hete a miniszterelnök arról szólt, más ágazatokra is kiterjesztenék a vasárnapi munkavégzés tilalmát. Kedden viszont homlokegyenest más parlamenti döntés született.


A KDNP-vezér el is szólta magát: ugyan meghajolnak a népakarat – szerintünk a szocialisták aláírásgyűjtő kampánya – előtt, de az első adandó alkalommal visszaállítanák a vasárnapi boltzárat. Ezért folytatjuk az aláírásgyűjtési akciót: a népszavazás legalább három évre biztosítaná a nyitvatartást – jelentették ki Sopronban szocialista politikusok.


Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának alelnöke és Horváth Imre országgyűlési képviselő azt is végtelenül felháborítónak gondolják, hogy miközben nincs elég pénz az egészségügyre és a közoktatásra, az állami cégek vezetőinek havi fizetését kétmillióról ötmillió forintra emelték.


Az állami földeladások pedig csak a Fidesz-közelieket gazdagítják.

Címkék#Sopron#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!