Sopron és környéke

2016.03.17. 11:23

Jön a nagy könyvelhagyó hétvége Sopronban

,,Van veszítenivalód? Veszíts el egy könyvet!" elnevezéssel játékra hívja az irodalom kedvelőit a soproni Széchenyi István Városi Könyvtár március 18-20-a között.

kisalfold.hu

Ennek lényege, hogy a kezdeményezés résztvevői elveszítenek könyveket olyan forgalmas helyeken, ahol bárki könnyen megtalálhatja azokat. A megtalálók elolvassák a könyveket, majd újra elhagyják valahol.

A szervezők kérik a felnőtteket és a gyerekeket, keressenek otthon egy olyan könyvet, amelyet szívesen megosztanának másokkal.


Ezután regisztráljanak a  http://veszitsel.konyvtar.hu/ oldalon, töltsék ki a könyvelvesztő űrlapot, ennek segítségével leírhatják, hogy konkrétan hol „veszett el" a könyv.

 

Az űrlap kitöltése után nyomtassák ki az elvesztési nyilatkozatot, ezen már  szerepel a könyv azonosítószáma is, ez később fontos lesz.


Ragasszák a könyvbe az elvesztési nyilatkozatot, és „hagyják el" a kötetet.  


A megtaláló az azonosító szám alapján tudja majd jelezni a játék oldalán, hogy megtalálta az adott könyvet. Most már csak el kell olvasnia és újra elhagynia, hogy az olvasás örömét másnak is továbbadhassa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!