Sopron és környéke

2016.02.02. 09:28

Sokan segítenek Katalinnak

Sokan megkerestek, hála az újságcikknek, nagyon megható telefonokat és üzeneteket kaptam - mondta el nagy örömmel Varga Katalin.

kisalfold.hu

Több olvasónk is felajánlotta segítségét Varga Katalinnak, annak a sokízületi gyulladásban szenvedő, egyedül élő asszonynak, akinek a tizedik emeleti lakásában Déva kutyája a társa és társasága. (Előzmény: Egyedül, de nem magányosan, 2016. január 30., Kisalföld.)


– Sokan megkerestek, hála az újságcikknek, nagyon megható telefonokat és üzeneteket kaptam – mondta el nagy örömmel Varga Katalin. Voltak, akik csomagot küldtek a rokkantnyugdíjas asszonynak, mások felajánlották segítségüket és Déva kutyának is lesz gardedámja.


– Nagyon boldog vagyok, új barátokra tehetek szert és megint járhatok rendszeresen a napközibe, mert Déva is jó kezekben lesz – zárta Katalin.


Nyitókép: Katalin azért nem tudott közösségbe járni, mert nem hagyhatta egyedül a panellakásban egyetlen társát, Dévát. Olvasóink ezúttal is segítettek! Fotó: Magasi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!