Sopron és környéke

2016.02.29. 10:37

Póráz nélkül sétáltatta kutyáját - Sokkoló is előkerült Sopronban

Kutyasétáltatás közben szólalkoztak össze a gyanúsítottak, mind a ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

kisalfold.hu

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást folytatott W. B. 63 éves és K. T. 45 éves helyi lakosok ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kutyasétáltatás közben szólalkoztak össze a gyanúsítottak 2015. december 16-án este a soproni Várkerületen. W. B. póráz nélkül sétáltatta kutyáját, amit K. T. szóvá tett. Előbb hangos veszekedés, majd dulakodás alakult ki közöttük.

A sokkoló elemlámpát a bokrok között találták meg a rendőrök. Fotó: police.hu

A sokkoló elemlámpát a bokrok között találták meg a rendőrök. Fotó: police.hu

Az idősebb férfi egy sokkoló elemlámpát használt a fiatalabb kutyasétáltató ellen, aki viszont több alkalommal megrúgta társát. A verekedésben mind a ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.


A helyszínre érkező járőrök a két soproni lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottakat kihallgatták. A rendőrök a sokkolót egy tuja ágai közé rejtve találták meg. Az elemlámpát lefoglalták és a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt külön szabálysértési eljárást kezdeményeztek.


A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte - közölte a rendőrség hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!