Sopron és környéke

2015.11.13. 10:27

Németek bora - soproni sikerekkel

A Soproni borvidék több zsűritaggal és bormintával is részt vett a versenyen.

kisalfold.hu

A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata és a Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete szervezésében rendezték meg a Magyarországi Németek Országos Borversenyét, amelyen a Soproni borvidék több zsűritaggal és bormintával is részt vett. Az eredményhirdetésen viszont egyikük sem tudta a borvidéket képviselni, ezért a díjak „utánuk utaztak" Sopronba.


A Rejpál-házban tartották meg az ünnepélyes átadót, amelyen Krisch Magdolna, a soproni német nemzetiségi önkormányzat elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Szigriszt János, a borverseny főszervezője és Heinek Ottó, az Országos Német Önkormányzat elnöke értékelte a versenyt.


A Soproni borvidék több zsűritaggal és bormintával is részt vett a versenyen.


A Soproni borvidék díjai gyönyörűen csillogtak, hiszen arany oklevelet kapott Iváncsics Zoltánnak több bora is, ezenkívül Roll Péter, a Sterlik Pince, a Taschner Borház és a Winelife Kft. két-két bora, valamint a Töltl Pincészet.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!