Sopron és környéke

2015.11.30. 12:22

Együttműködési megállapodást kötött az NYME az Autolivvel

A képzés a Soproni régió ipari igényeit igyekszik kiszolgálni, így duális formában is indul.

kisalfold.hu

A Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar gondozásában lévő mechatronikai mérnök képzés 2016 szeptemberétől soproni telephellyel kerül meghirdetésre.

A képzési együttműködést Vass Attila az Autoliv Kft igazgatója és dr Alpár Tibor a Simonyi Károly Kar dékánja írták alá

A képzési együttműködést Vass Attila az Autoliv Kft igazgatója és dr. Alpár Tibor a Simonyi Károly Kar dékánja írták alá

A képzés a Soproni régió ipari igényeit igyekszik kiszolgálni, így duális képzési formában is indul. Az Autoliv Sopronkövesdi gyáregysége az elsők között csatlakozott a régió iparvállalatai közül a duális képzéshez.


A képzési együttműködést Vass Attila az Autoliv Kft igazgatója és dr Alpár Tibor a Simonyi Károly Kar dékánja írták alá. Az aláírást követően mindkét fél hangsúlyozta a mechatronikai mérnök BSc képzés indításának meglapozottságát a régióban, és reményüket fejezték ki, a kölcsönös előnyöket nyújtó duális képzési együttműködéssel kapcsolatban.


További információk a soproni mechatronikai duális képzésről itt érhetők el >> 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!