Sopron és környéke

2015.11.30. 16:36

Egy ember meghalt: vonat és személyautó ütközött az ágfalvi vasúti átjáróban - fotók

Az autó utasa meghalt hétfőn este.

19.10 - Információnk szerint az ágfalvi vasúti balesetben az autó utasa meghalt.


18.10 - Ismét járnak a vonatok Sopron és az ausztriai Bécsújhely (Wiener Neustadt) között, miután befejeződött a helyszínelés az ágfalvi vasúti átjáróban, ahol korábban személyautó ütközött vonattal.


17.30 - A GYSEV legfrissebb közleménye szerint a hétfőn délután 3 órakor történt baleset helyszíni vizsgálata lezárult, a vasúti pálya 17.05-kor felszabadult az érintett szakaszon. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan este 6 óra körül áll helyre.


17.20 - Legfrissebb információink szerint a balesetnek két súlyos sérültje van, mindketten az osztrák rendszámú autóban utaztak. Úgy tudjuk, az autó a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre. A vasútvonalon továbbra is vágányzár van érvényben.


A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.


15.44 - A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik sérültet a mentők emelték ki, a másikat a soproni hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a kocsiból. Egyiküket súlyos, másikukat könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A vonat negyven utasa közül senki nem sérült meg. Az érintett vonalon teljes vágányzár van érvényben.

Galéria! Fotók: Magasi Dávid


15.37 - A fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy osztrák rendszámú személygépkocsi ma 15 órakor Ágfalva belterületén.


A személyautó az átjáróban összeütközött a Bécsújhelyről Sopronba tartó személyvonattal. A gépjármű vezetőjét és utasát is súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A baleseti vizsgálat idejére áll a vasúti forgalom az érintett szakaszon - tájékoztatott Rázó László, a Gysev Zrt. szóvivője.


15.32 - Személyvonat és egy osztrák rendszámú autó ütközött az ágfalvi vasúti átjáróban hétfő délután 3 óra körül.


Az autóban két hölgy ült, egyiküket már elszállította a mentő a kórházba, másikukat még a helyszínen próbálják szállítható állapotba hozni.


Az érintett vonalon szünetel a vasúti közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!