Sopron és környéke

2015.09.09. 10:37

Új tervekkel indul az ősz a GYIK-ban

Ismét a Nyugat-magyarországi Egyetem tulajdonában lévő Universitas Fidelissima Kft. kapta meg az önkormányzattól a GYIK Rendezvényház üzemeltetésének jogát. A GYIK csapata négy éve üzemelteti a házat, a korábbi szerződés idén járt le.

kisalfold.hu


– Örülünk a megállapodásnak, mert újabb lehetőséget kaptunk elképzeléseink megvalósítására. A szerződés meghosszabbítását eddigi munkánk megbecsülésének, elismerésének tekintjük. Ugyanazt az utat szeretnénk folytatni, amelyet elkezdtünk – mondta el Orbán Júlia intézményvezető, akitől azt is megtudtuk, a rendezvényházban továbbra is kiemelt szerepet kapnak a hagyományos kulturális és közművelődési tevékenységek, valamint az értékteremtő és az értékmegőrző programok.


– Sok új lehetőséget biztosít a GYIK. A Sopron Balett is hozzánk költözik, az emeleten alakították ki a helyiségeiket. Ez is bizonyítja, hogy nemcsak az egyetemet, hanem a város egészét szolgáljuk. A ház adottságainak megfelelően a jövő évben szabadtéri programokat is szervezünk, valamint nagyobb családi és céges rendezvények lebonyolítására is lehetőség lesz. Szeptembertől megújult formában üzemel a Gyök2, a rendezvényház büféje, ahol szintén lesznek programok, ilyen például a Hétfő esti terefere.


A nagyteremben ősszel Ezüst-est divatbemutató, Reneszánsz délután és Japán nap lesz. A hagyományokhoz híven a nyugdíjasegyetemet is folytatjuk és még számos családi programmal, bohócnappal, gombás mulatsággal várjuk az érdeklődőket – zárta Orbán Júlia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!