Sopron és környéke

2015.09.02. 13:45

Csongornak gyűjtenek Sopronban

A Sopron Segít Közalapítvány, valamint a Szent Benedek Idősek Háza gyűjtést szervez a kárpátaljai Csongor település nélkülöző, napról napra élő magyar lakosságának. Az adományokat ősszel személyesen juttatják el a településre.

kisalfold.hu

A gyűjtés keretében kizárólag hosszú lejárati idejű, tartós élelmiszert (konzervek, liszt, cukor, olaj stb.) várnak, valamint könyveket a csongori iskolának, óvodának, könyvtárnak (elsősorban szépirodalmi, ismeretterjesztő, mesekönyveket és kifestőket). A tartós élelmiszert és könyveket a Szent Benedek Idősek Házába (Templom utca 1.) várják szeptember 1-jétől október 9-ig, minden hétfőtől péntekig 8–16 óra között. A Sopron és Vidéke Ipartestület címén (Csengery u. 55.) könyveket fogadnak ugyanebben az időszakban. A gyűjtés utolsó két napján, október 9-én egész nap (10–19 óráig) tartós élelmiszert és könyveket lehet leadni a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában (Petőfi tér 3.). Bővebb információ: [email protected] és [email protected].

Címkék#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!