Sopron és környéke

2015.07.10. 15:17

Új helyi televízió indul Sopronban

A soproniak tájékoztatása fontos önkormányzati feladat, ezért is döntött a közgyűlés egy kizárólagosan önkormányzati tulajdonban levő televízió létrehozásáról.

kisalfold.hu


Eddig két helyi TV műsor gyártását támogatta az önkormányzat, októbertől azonban egy helyi televízió működik majd tovább. Az átállás részleteiről időben tájékoztatjuk majd a nézőket.

Az új Sopron TV mind megjelenésében, mind műsorstruktúrájában felfrissül, a magas színvonalú szolgáltatás érdekében pedig a mai kor elvárásainak megfelelő technikai hátterű stúdiót alakítanak ki.

A nézők ismert arcokkal is találkozhatnak, hiszen az új televízió a korábbi két csatorna munkatársainak tapasztalatára és tudására támaszkodik.

Az átlátható és szabályos működést a tulajdonos közgyűlés, a felügyelő bizottság és a könyvvizsgáló ellenőrzi, a műsorról pedig a soproniak mondhatnak véleményt - olvasható Kuslics Balázs, stratégiai kommunikációs tanácsadó közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!