Sopron és környéke

2015.05.25. 14:22

Gyerekek törték fel a tejautomatát Sopronban - Hétezer forint volt a gépben

Két tizenötéves gyerek törte fel a bánfalvi tejautomatát. A fiúk beismerték a lopást és azt is elmondták: cigarettára költötték a pénzt.

kisalfold.hu

  
„Vasárnap éjjel valaki elképesztő brutalitással feltörte az egyik tejautomatánkat Sopronban. Mivel a kasszához nem fért hozzá, az egész elektronikai dobozt elvitte, ezzel pedig tetemes kárt okozott nekünk. Ez már a sokadik eset, de ilyen mértékű rongálással eddig még nem kellett szembesülnünk. A nyomravezetőnek jutalmat ajánlottunk fel – írta a kisalfold.hu-nak a gazdálkodó Pünkösd második napján.

Alig több mint huszonnégy óra múlva a soproni nyomozók már tudták, kik törték fel a a gépet...

Két tizenötéves gyerek törte fel a bánfalvi tejautomatát – derítették ki a soproni rendőrök. A fiúk beismerték a lopást és azt is elmondták: cigarettára költötték a pénzt. Hétezer forint körüli apró volt a gépben.

Előzmény:

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Idézzük a Facebookon közzétett felhívást:

Kedves Tejkedvelők! A segítségeteket szeretnénk kérni ezúttal. 30.000 Ft nyomravezetői díjat ajánlunk fel annak, aki segít felderíteni az elkövetőt!

Sajnos a bánfalvi automatánkat feltörték. Mivel a persely ajtaját nem tudták kinyitni, így az egész "dobozt", elektronikával együtt elvitték, nem kis kárt okozva ezzel. A benne lévő pénzösszeg a kár töredéke (kb. 2-3.000 Ft lehetett a perselyben!!!). Nem ez az első eset, hogy megrongálják az automatákat lopás céljával. Sajnos minden egyes alkalommal jelentős a kár, hiszen nagyon drágák az alkatrészek az automatához. A perselyben csak kevés pénz van, mert naponta kétszer ürítjük, de a bosszúság, az üzemen kívüli automata miatti kiesés és a rongálás jelentős.

Arra kérünk mindenkit, hogy aki teheti, ossza meg és ha információja van az esetről, ami valószínűleg tegnap éjjel-ma hajnalban történt, akkor kérjük keressen minket vagy a rendőrséget: +3670/ 4538509 (vagy +36 99/311-234 Soproni Rendőrkapitányság)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!