Sopron és környéke

2015.04.27. 11:52

Gyere haza, fiatal!

Ketten egy témáról: Németh Imre (MSZP), kontra Mágel Ágost (Fidesz).

kisalfold.hu


– A kormány fiatalokat külföldről visszahívó Gyere haza, fiatal! című programja sajnos hiányos. Egyrészt már az egy vicc, hogy 350 ezer kivándorolt fiatal közül mindössze ötvennek fizetik a repülőjegyét és csak ennek az ötven fiatalnak biztosítanak állást. Ez csak egy kommunikációs trükk – közölte sajtótájékoztatóján Németh Imre, a soproni MSZP elnökségi tagja.

Hozzátette, sokkal sikeresebb lenne a program, ha több munkahely lenne Magyarországon és egy olyan program, amellyel a zsíros állásokba ültetett fideszes rokonokat hívnák vissza. Sokan megdöbbennének, ha tudnák, hány álláshelyet foglalnak el a fideszes rokonok, barátok, csókosok.

Az MSZP kritikájára reagálva Mágel Ágost, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselője úgy nyilatkozott: „A szocialistáknak program és elképzelés híján marad a hazudozás, személyeskedés, csúsztatás. Németh Imre vélhetően már nem emlékszik arra, hogy a Gyurcsány–Bajnai időszakban ő és társai milyen állásokban %BBépítették%AB az országot."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!