Sopron és környéke

2014.11.05. 20:30

Pénteken kinyit a műjégpálya Sopronban

Idén jóval korábban, már pénteken nyit a soproni műjégpálya. Az aréna bővítése miatt ezúttal azonban a Selmeci utca felől lesz a bejárat.

kisalfold.hu


Az időjárás nem, legfeljebb a látogatók száma befolyásolhatja, hogy péntektől hány hónapon át élvezhetik a soproniak a téli korcsolyás sportokat az aréna mellett fedett műjégpályán.

– Idén a szokottnál előbb, már pénteken nyitunk, lehet csúszkálni! – tudtuk meg Koós Zoltántól, a pályát üzemeltető Soproni Jégkorong Egyesület elnökétől. Tavalyi árakon várják a korcsolyásokat; a felnőttek belépője 800, a diák- és nyugdíjasjegy 600 forintba kerül. A tervek szerint márciusig nyitva tartanak.

Idén a szokottnál előbb megnyílik a műjégpálya, a bejárat a Selmeci utca felől lesz. Fotó: Magasi

Idén a szokottnál előbb megnyílik a műjégpálya, a bejárat a Selmeci utca felől lesz. Fotó: Magasi

Változás mindössze annyi lesz a korábbi évekhez képest, hogy az MKB-aréna bővítése miatt a bejárat ezúttal a Selmeci utca felől lesz. A melegedő és a büfé emeli a komfortérzést, lehet bérelni korcsolyát vagy akár az egész pályát, és oktatásra is lehet jelentkezni hatéves kortól kezdő és haladó szinten. Igény szerint indítanak felnőttcsoportot is.
Délelőttönként – ahogy a korábbi években is – az egyesület iskolák és óvodák számára tartja fenn a pályát.

A nyitva tartás

Az aréna mögötti fedett műjégpálya kedden, szerdán és pénteken 16 és 20 óra, szombaton 10 és 19 óra, vasárnap 9 és 19 óra között lesz nyitva. Hétfő és csütörtök szünnap.

Ezek is érdekelhetik