Sopron és környéke

2014.11.12. 16:45

Akik hűséget fogadtak a Hűség városában, Sopronban - fotópályázat

Sopron, a hűség városa, s most olyan párokat keresnek, akik itt ismerkedtek meg, kötöttek házasságot, vagy éppen nászúton jártak erre.

kisalfold.hu


Sopron, valamint a környékbeli települések lakói a történelem során számtalanszor bizonyították hűségüket a királyhoz, a hazához és Európához. December 14-e hivatalosan is Sopron ünnepe és a Hűség napja.

- Ezen apropóból szeretnénk megmutatni, ez az örökség és érték továbbra is fontos a város számára, és azt is, hogy a hűség soha sem fog kimenni a „divatból" - kezdte Héjj Boglárka, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

S miről is van szó? A választ ugyancsak Héjj Boglárka adja meg: fotópályázatot írtak ki. Azok jelentkezését várják, akik a városban ismerkedtek meg, kötöttek házasságot, vagy éppen itt töltötték a nászútjukat. S egy-egy rövid leírást is várnak hozzá.

- A visszajelzések, tapasztalatok alapján sokan vannak, akik ilyen szállal kötődnek a városhoz - folytatta a turisztikai szakember. - Azt is tudjuk, hogy sok ismerettség köttettet a városban.

Ezen emlékeket szeretnénk feleleveníteni, s nem mellesleg ismét kedvet csinálni Sopronhoz. Fontos, a soproni lakcímmel rendelkezők nem vehetnek részt a pályázaton. A cél ugyanis a városba látogatók megszólítása.

A képeket a [email protected] címre várják, amelyet majd feltöltenek a Sopron Régió hivatalos Facebook oldalára. Itt lehet szavazni. A legtöbb voksot kapott párt vendégül látják Valentin-nap (2015. február 13-15.) alkalmával egy hétvégére Sopronban.

További információ kérhető a pályázatról: 99/517-560-as számon.
Beküldési határidő: 2014. december 14.

Szavazni pedig 2015. január 12-ig lehet a beküldött pályázatokra a Facebook oldalon.

Bővebb információ itt érhető el >>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!