Sopron és környéke

2014.08.25. 12:51

Minden soproni körzetben lesz LMP-jelölt

Az LMP elhatárolja magát a szélsőjobboldali nézetektől és kritikus a Fidesz hatalmi politikájával szemben - mondta el Szakács Gyula, a párt megyei elnöke.

kisalfold.hu


– A Lehet Más a Politika nem keresett és nem kötött szövetséget más pártokkal, önálló pólusként fog indulni a választáson – jelentette be hétfői tájékoztatóján Szakács Gyula, az LMP megyei elnöke.

– Az elmúlt négy év bebizonyította, hogy helyes a párt irányvonala. Sopronban is más, emberközpontú szemléletre van szükség. Miközben nagyértékű, látványos beruházások folynak, a lakossági terhek növekedtek, a közbiztonság, a tömegközlekedés, az önkormányzati lakások állapota tovább romlott. Változtatni szeretnénk.

Az LMP elhatárolja magát a szélsőjobboldali nézetektől és kritikus a Fidesz hatalmi politikájával szemben – mondta el Szakács Gyula, aki a párt jelöltjeit is megnevezte. Az LMP listavezetője továbbra is Bebesi József, aki jelenleg is önkormányzati képviselő.

1. vk.: Husla Szilárd, 2. vk.: Szakács Gyula, 3. vk.: Fülöp Johanna, 4. vk.: Böröcz Zsolt, 5. vk.: Bella Péter, 6. vk.: Lendvai Eszter, 7. vk.: Princzes Róbert, 8. vk.: Németh Erika, 9. vk.: ifj. Kustor Tamás, 10. vk.: Bebesi József, 11. vk.: Sasvári Csaba, 12. vk.: Farkas Imre.

Önálló polgármersterjelöltet az LMP nem állít, választóiknak azt ajánlják, független jelöltet válasszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!