Sopron és környéke

2014.08.25. 16:47

Csülköt lopott egy férfi a soproni sütödében

A 43 éves férfit a helyszínen tetten érték. Más tolvajok is rendőrkézen.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 23-án 15 óra 10 perckor tett bejelentést egy férfi, hogy a sütödéjében egy tolvajt tartanak vissza.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy P. F. 43 éves soproni lakos 2 db csülökhúst lopott el a büféből, de a helyszínen tetten érték. A férfi igazoltatása, majd ruházatátvizsgálása során az ellopott élelmiszer előkerült.

A középkorú férfit a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Szintén lopás miatt érkezett bejelentés a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére egy győri bevásárlóközpontból 2014. augusztus 22-én 18 órakor.

A kiérkező rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 20 éves kónyi lakos az áruvédelmi eszköz eltávolításával ruházata alá rejtve próbált ellopni egy terméket, azonban a boltban dolgozók tetten érték.

A férfit az egyenruhások előállították a Győri Rendőrkapitányságra, majd ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást Sz. Patrícia 21 éves helyi lakos ellen, akit 2014. augusztus 23-án 13 órakor lopáson értek tetten egy mosonmagyaróvári áruházban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére tett bejelentést követően a helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy az asszony élelmiszereket akart eltulajdonítani, de a biztonsági szolgálat munkatársa tetten érte. A nőt az egyenruhások igazoltatták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!