Sopron és környéke

2014.05.14. 17:20

Jávor Sopronban: Lázár mondjon le!

Lázár Jánost lemondásra szólítja fel az Együtt-PM Szövetség a veszélybe került uniós pénzek miatt – jelentette Együtt-PM szövetség szerdai soproni sajtótájékoztatóján Jávor Benedek EP-képviselőjelölt.

kisalfold.hu


– A Európai parlamenti választások tétje nem csak az, hogy Magyarország Európához tartozik vagy sem, hanem az is, hogy az a rengeteg pénz, ami az unióból az országba jön, az valóban a települések fejlődését biztosítsa, a gazdaságot erősítse. A Fidesz egyértelművé tette, hogy a saját klientúrájának inkább kedvez, mint a magyar embereknek, s ezzel veszélybe sodorta a kifizetéseket.

Az Interreg pályázatokban is elveszíthetjük a magyar ellenőrzést, Románia jut előnyhöz. Tehát a határon túli magyarok sem számíthatnak a kormányra. A norvég alap is felfüggesztette a magyar kifizetések. Ebben az érthetetlen helyzetben lemondásra szólítjuk fel Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, a kormányt pedig arra kérjük, vessen véget a konfliktusnak – mondta el Jávor Benedek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!