Sopron és környéke

2014.04.29. 11:06

Ivánban is megalakul a Jobbik helyi szervezete

A kisalfold.hu megtudta: kedden Ivánban megalakul a Jobbik helyi szervezete. Tíz fővel indulnak.

kisalfold.hu


Április 29-én, kedden a késő délutáni órákban megalakul a Jobbik iváni szervezete - értesült portálunk.

- A településen 2009-óta aktív jobbikos élet folyik, ami meg is látszik a rendre legjobb megyei eredményt hozó településen - közölte a kisalfold.hu-val [namelink name="Magyar Zoltán"], a párt megyei elnöke, országgyűlési képviselője. - Most azonban, úgy döntöttek néhányan, hogy hivatalos formába öntik tevékenységüket és megalakítják a Jobbik iváni alapszervezetét.

Az elnök kifejtette, sok más településhez hasonlóan, itt is rengeteg a mindennapokat megkeserítő probléma van: helyi munkahelyek nem állnak kellő számban rendelkezésre, az úthálózat sok helyen tarthatatlan állapotban van és a magyar-roma együttélés problémáira sem kaptak választ az ivániak.

A Jobbik most alakuló szervezete bízik abban, hogy közéleti szerepvállalásukkal hatékonyan segítik a településen élőket és a nemzeti párt programját széles körben megismertethetik.

Az alakulóülést Magyar Zoltán vezeti. Úgy tudjuk, a helyi szervezet tíz fővel áll fel, s kedden este szavaznak majd az elnök személyéről is.

Országgyűlési választás: a Jobbiké a második hely Ivánban

Az április hatodikai országgyűlési választáson Ivánban[namelink name=" Gyopáros Alpár"](Fidesz-KDNP) végzett az első helyen 291 szavazattal. Magyar Zoltán (Jobbik) 247 voksot kapott. Harmadik [namelink name="Kránitz László "](Kormányváltó összefogás) lett 80 szavazattal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!